Recensies

Op deze pagina leest u recensies over Woon & Slaap, ingezonden door onze klanten.

Ook een beoordeling achterlaten? Stuur uw recensie dan naar webshop@woonenslaap.nl


" Dank voor de snelle en efficiente levering van onze stoelen. Wij zijn er erg blij mee. "


- Rob van der Maas


" Wij zijn netjes behandeld en hebben goede inlichting gehad over de meubelen. "


- G.J. Hoek


" Wij zijn tevreden klanten. Wij denken dat jullie een gouden formule hanteren: een (gratis) interieuradvies gekoppeld aan jullie fraaie totaalcollectie (meubelen, decoraties, lampen, gordijnen, vloeren etc.), outlet prijzen, sfeervolle winkel, vriendelijk personeel, de prettige benadering en de tijd die jullie, zelfs bij drukte, nemen voor de klant. Ook de manier waarop jullie met klachten omgaan en de hierbij horende serviceverlening hebben wij als erg prettig en professioneel ervaren.

Met dit alles onderscheiden jullie je positief van jullie concurrenten. Wij kunnen niet anders zeggen dan: "ga zo door", want klanttevredenheid is misschien wel het beste en mooiste visitekaartje voor jullie bedrijf!

We zullen zeker terugkomen als klant en zullen jullie altijd warm aanbevelen in onze omgeving. "


- Frank en Karin Elsinga


" Alleen maar lof voor uw overzichtelijke winkel. Correcte bediening en afhandeling. Misschien ter zijner tijd tot ziens "


- G. van Raaij


" Langs deze weg willen we jullie bedanken voor het leuke bloemetje dat we hebben ontvangen. Heel attent!

De meubels staan prachtig en alle bezoekers/visite/buren/familie vinden het ook supermooi! "


- Johan en Jeannet Oerbekke


" De 6 eetkamerstoelen zijn geweldig. Ook de 6 verschillende kleuren zijn we erg blij mee. Er werd netjes vooraf gebeld wanneer de levering zou plaatsvinden en ook nog op de dag zelf.

Wij hebben goede ervaring met jullie. "


- Rob en Henriette Lammers


" Hartelijk dank voor het mooie boeket bloemen dat vanochtend bij ons werd bezorgd. "


- Familie Meulenkamp


" Het bankstel en de eetkamerstoelen staan op hun plek. Nadat de eerste eetkamerstoelen zijn geruild, daar het niet de juiste bleken te zijn. Dit is op een zeer nette manier geregeld. Nu genieten van de mooie set.

Ik kan alleen maar met lof spreken over hoe u met uw klanten omgaat. Tot ziens bij een eventuele volgende aankoop. "


- Truus Scholing


" Ben zeer tevreden, de service/begeleiding in de winkel en tijdens het afhalen van het bankstel. Duidelijke uitleg en hulp daarbij!

Zal jullie zeker aanbevelen. "


- Petra Mars


" Afgelopen vrijdag is jullie serviceman bij ons geweest en heeft de tafel mooi gerepareerd.

Bedankt voor de service en tot een volgende keer! "


- Henrik


" Wij zijn zeer tevreden over Woon & Slaap. Het personeel in de winkel is zeer behulpzaam en zeker niet opdringerig. Ook kwamen jullie deafspraken heel goed na voor wat betreft het leveren van onze spullen. En dan nog het leuke bloemetje dat onverwachts werd bezorgd bij ons thuis, wie had dat nog gedacht in deze tijden van crisis.

Al met al zijn we heel tevreden en komen we zeer zeker weer bij jullie kopen. "


- J. Mulder


" Afgelopen vrijdag is de serviceman bij ons langs geweest en heeft de eetkamerstoel meegenomen. Kon de stoel 's middags alweer ophalen.

Dank u wel voor de goede service hiervoor. "


- H.V. Kammen


" Afgelopen woensdag hebben wij de meubels gekregen en zijn zeer tevreden over jullie. De heren zijn behulpzaam. Edwin en een jongere man, naam weet ik zo even niet meer, zijn heel keurig en correct.

Vrijdag kwam ik het tapijt ophalen en heeft Edwin het keurig in mijn auto gelegd. Als dat geen goede service is... "


- Familie Wessels


" Wij zijn zeer tevreden over de aankoopbegeleiding, advisering en aflevering van de bestelde meubels.

Groet en succes verder met de zaak! "


- Herman Braakhuis


" Naar onze mening is alles weer prima geregeld, zoals we ook al gewend waren. Ook heel attent dat er een bloemetje bezorgd is. Werd erg gewaardeerd.

Ga zo door zou ik zeggen. "


- Marcel Hesselink


" De stoelen bevallen ons prima. We zijn erg prettig geholpen destijds door Kitty.

Wij zullen jullie zaak zeker aanraden voor andere mensen. "


- Annie


" Allereerst nog bedankt voor het gezellige bloemetje. We hebben eigenlijk alleen maar positieve ervaringen, zowel met het afleveren als in elkaar zetten, als met de nazorg. "


- Familie Damhuis


" Wij zijn erg tevreden met de aankopen. Bankstel, vloerkleed en 6 eetkamerstoelen. Er staat nog een bonus klaar van 100 euro om te besteden. We denken in eerste instantie aan leeslampen.

Tot binnenkort. "


- J. Binnema


"We zijn op een prettige manier geholpen tijdens onze aankoop. We zijn ook zeer te spreken over de prijs. We weten uiteraard nog niet hoe de stoelen er over een aantal maanden uitzien. Op dit moment zijn we zeer tevreden. Ze zitten prima en staan erg leuk.

Voor onze volgende aankoop gaan we eerst bij jullie kijken. "


- Astrid Schutmaat


" Winkel: top
Personeel: top
Service: top
Levering: top

Kortom: geen klachten en alles was naar wens! "


- Marjon Egas-Kikkert


" We hebben niets dan goeds te melden over de aankoop van de boxspring die we bij jullie hebben gedaan. De verkoper heeft ons goed geïnformeerd over o.a. de matrassen.

Graag wil ik de beide bezorgers van het bed (waaronder R. Icin) een bijzonder compliment geven over de meer dan prima service bij het afleveren, hier heeft u heel goede medewerkers aan! "


- Marianne Bolink


" Wij hebben op een erg prettige manier eetkamer stoelen bij jullie gekocht. Ten eerste reageerden jullie snel op mijn vraag van een offerte. Hierbij voelde ik aan de telefoon geen opdringerig gedrag om te kopen. De uitleg daarna aan de telefoon om tot koop over te gaan verliep duidelijk en correct.

De levertijd ging sneller dan verwacht, dat is altijd prettig. De geboden hulp en meedenken van jullie bij het ophalen van de stoelen was ook zeer prettig.

En uiteraard is de prijs zeer goed! Nergens goedkoper te krijgen. Hartelijk dank! "


- Heleen van der Steege