Over ons

Woon & Slaap komt met uniek webshop-concept

www.woonenslaap.nl is de naam van een nieuwe website, die een webshop herbergt van Woon & Slaap.

Op een overzichtelijke wijze worden in deze shop meubelen, vloeren, boxsprings, matrassen, tuinmeubelen en complete woonprogramma’s aangeboden.

Eigenaar Joost Tiemersma: “via deze webshop bieden wij producten aan in het midden- en hoge segment voor lagere prijzen. Uniek is dat de producten snel kunnen worden geleverd. Zelf ophalen in onze winkel kan natuurlijk ook.” Creëert Woon & Slaap met deze website geen concurrentie voor zichzelf? “Nee, de webshop betekent een toegevoegde waarde. Bovendien zou het naïef zijn om in deze wereld van social media je af te keren van dit soort initiatieven.” Sterker nog, Tiemersma zoekt de social media op, ook buiten deze website, want Woon & Slaap is te volgen op Facebook.

Met deze webshop zal de traffic naar een van de winkels van mega store dus niet minder worden, verwacht Tiemersma. “Veel mensen zullen - al dan niet naast of in combinatie met aankopen via de website - de winkels blijven bezoeken. Om te voelen, te zitten, te ruiken en om de sfeer te proeven.

Daarom ook nodigen wij onze klanten van harte uit om in één van onze winkels in Almelo of Enschede te bezoeken. U vindt daar op totaal 8.000 M² vloeroppervlak veel nieuwe artikelen op het gebied van: wonen | zitten | slapen | decoreren. Tevens staan onze adviseurs klaar om u te helpen met allerhande vraagstukken over stijl, functionaliteit of specifieke toepassingen van kleur, meubelstukken of accessoires. Bij ons voelt u zich weer klant en we garanderen derhalve 100 % tevredenheid bij u als klant. Hopelijk mogen wij u binnenkort een keer online begroeten of in één van onze vestigingen. De koffie staat uiteraard klaar!